Om oss

Det började med Annika & Peter
Utbult Borneby & Co, som består av Annika Utbult och Peter Borneby, öppnade Cafe & Bistro 2011 i Kulturhusets lokaler i Borås. Förutom oss har vi en härlig personalstyrka!

Vår affärsidé och mål är att erbjuda vällagad mat & dryck av hög kvalitet till ett rimligt pris, samt att våra gäster ska känna en ”hemma hos”-känsla i våra fräscha lokaler och vår uteservering.

För att hålla vår prisvärda meny sker all beställning av mat och dryck i kassan, men självklart kan du boka ett bord för att säkra en sittplats.

 

Till sommaren 2022 kommer vi köra ett stort firande av att vi fyllt 10 år!!!
Mer info kommer inom kort, så håll utkik!


Event & Catering

Förutom vår verksamhet i Kulturhuset åtar vi oss cateringuppdrag. Vi tar helhetsansvar för små som stora event. Vi levererar mat till studentfest, bröllop, möhippor, firmafest etc. Gå in och titta på våra produkter och se exempel på vad vi kan erbjuda.

Du kan beställa varma rätter, kalla tapas, smörgåstårta, partybrickor, bufféer etc. Vi levererar även goda kakor, muffins, pajer och cookies. Kanske vill du beställa efterrätt efter tjejmiddagen eller till fredagsfikan på jobbet. Vill du att vi ska komma hem till dig och fixa hela festarrangemanget så är det inget som är främmande för oss.

Du har önskemålet – vi har lösningen.

Välkomna!
/Annika & Peter

fluff

 

Vår härliga personal på Utbult Borneby & Co.
Vår härliga personal på Utbult Borneby & Co.

 

Vi är stolta över att 2013, 2014 samt 2015 ha fått White Guides Caféguides utmärkelse.
Vi är stolta över att varje år 2013-2019 ha fått White Guides Caféguides utmärkelse.

Lämna ett svar